زمان کنونی: 03-20-2019, 02:30 AM
درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)



New Reply 
 
درست کردن تابع
09-19-2017, 05:42 PM
ارسال: #1
درست کردن تابع
سلام
نمیدانم مشکل ارور تایمر 1 هنگامی که میخواهیم attach کنیم به تابع chupgar چطور باید رفع کنم


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   
Quote
09-19-2017, 08:06 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-19-2017 08:11 PM، توسط Sharin.)
ارسال: #2
RE: درست کردن تابع
سلام.

توابعی که قرار است در سرویس وقفه اجرا شوند باید از نوع بدون ورودی و بدون خروجی باشند.
در این رابطه آموزش ویدئویی هم در سایت هست، حتما ببینید ... لینک ذیل ...
https://www.aparat.com/v/3VFgE

تابعی رو که به ورودی attachISR اعمال می کنید بایستی در قالبی مثل مثال پایین باشه ...

موفق باشید ...


کد php:
void myFunc(void)
}
// do something ...


[تصویر:  telegram_icon.png] کانال رسمی EasyMCU در تلگرام
.
.
Quote
10-10-2017, 03:54 PM
ارسال: #3
RE: درست کردن تابع
اگه بخوایم ورودی و خروجی داشتع باشیم چی؟
Quote
10-12-2017, 12:35 PM
ارسال: #4
RE: درست کردن تابع
در فرم کلی اگر قصد استفاده از توابع رو دارید، می تونید از قالب های زیر استفاده کنید، جهت اطلاعات بیشتر و دقیقتر می توانید از یک کتاب مرجع آموزش C و یا سرچ در نت استفاده کنید.

ورودی ها و یا آرگومان های ورودی در پرانتزهایی در جلوی نام تابع قرار می گیرند، اول نوع آنها بایستی مشخص شود و بعد نام آنها در ادامه قرار می گیرد، اگر تابع بخواهد چند ورودی داشته باشد، بین آرگومان های ورودی از علامت "," بایستی استفاده شود.

توابع نهایتا می توانند یک خروجی داشته باشند. جهت خروجی کافیست قبل از نام تابع نوع آن مشخص شود.

با آرزوی موفقیت



کد php:
// General function definition form
outputType funcName(inputType inputVariableName1inputType inputVariableName2)
{
    
outputType result;
    
// do something

    // Return result of calculation
    
return result;
}

// e.g : summation
int sum(int var1int var2)
{
    return (
var1 var2);
}

// e.g : usage
int main()
{
    while(
true)
    {
        
cdc.print("1 + 2 =");
        
cdc.println(sum(12));
        
        
delay.s(1);
    }


[تصویر:  telegram_icon.png] کانال رسمی EasyMCU در تلگرام
.
.
Quote
10-17-2017, 01:15 PM
ارسال: #5
درست کردن تابع
آیا استفاده از تایمر ها برای اجرا چند فرآیند به صورت جداگانه و موازی کار اصولی هست؟
Quote
10-20-2017, 04:52 PM
ارسال: #6
RE: درست کردن تابع
بله در سبک کد نویسی عادی از وقفه ی تایمرها می تونید برای کارهای موازی استفاده کنید.
روش دیگه هم استفاده از سیستم عامل RTOS هست که جهت این منظور EasyMCU OS هم در دسترس هست و جهت پردازش های موازی قابلیت های بسیار خوبی دارد و تعدادی ویدئو در آموزش های EasyMCU در این باره وجود دارد.

[تصویر:  telegram_icon.png] کانال رسمی EasyMCU در تلگرام
.
.
Quote
New Reply 


پرش به انجمن:

تماس با ما | EasyMCU | بایگانی | پیوند سایتی RSS
بازگشت به بالا
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.6
Powered by MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Designed by Escalate Internet. Icons by dAKirby309.

ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:



Lost your password?